Despre mine

Sunt Răzvan Iliș, psiholog clinician și psihoterapeut, acreditat de Colegiul Psihologilor din România, cu aproape 20 de ani de experiență în profesia de psiholog. În această perioadă, am explorat mai multe arii ale psihologiei prin competențele dobândite în decursul anilor, de la munca în mediul organizațional, până la consilierea și psihoterapia individuală. Am oferit consiliere psihologică pentru explorarea, înțelegerea și dezvoltarea strategiilor de adaptare și reziliență pentru cei care mi-au solicitat sprijinul. Am evaluat membrii organizațiilor pentru determinarea echilibrului psiho-emoțional și capacității acestora de a-și desfășura activitățile în cele mai bune condiții. Am oferit consultanță pentru recrutarea de profesioniști care să completeze puzzle-ul organizațional și am furnizat traininguri și programe menite să mențină integritatea acestui puzzle.

Mi-a făcut plăcere să însoțesc pe drumul dezvoltării personale și profesionale atât tineri studenți cât și alte persoane cu care am interacționat și o fac în continuare cu studenții de la ULBS, din rolul de cadru didactic asociat și cu tinerii colegi psihologi, ca supervizor în două din specialitățile în care sunt atestat.

În toate aceste activități, am fost ghidat de pasiunea mea pentru a sprijini oamenii în a-și îmbunătăți viața și a-și atinge potențialul , iar această misiune continuă să fie motorul principal al muncii mele. Abordarea mea se bazează pe fundamentele științifice ale psihologiei și cred cu tărie că este important să folosim metode validate și eficiente pentru a fi de folos beneficiarilor noștri în a-și atinge obiectivele terapeutice. 

Atestate obținute la Colegiul Psihologilor din România:

  • Psihoterapie pozitivă
  • Psihologie clinică
  • Psihologia muncii și organizațională
  • Psihologie aplicată în domeniul securității naționale

Psihologie Sibiu 

Adresa: Sibiu, strada Frezorilor, nr. 16 Cod poștal 550226

Telefon:  0740308207

Email:  razvanilis@yahoo.com