Serviciile noastre

Psihoterapie individuala

Psihoterapia individuală este o călătorie a conștientizării și a schimbării. Ofer un spațiu sigur pentru auto-descoperire și dialog deschis. În întâlnirile noastre, față în față sau online, vom putea afla cum experiențele anterioare au un rol în prezent și cum putem învăța lucruri noi, mai potrivite prezentului, care să ne ajute să integrăm ceea ce am experimentat. 

Programe corporate

În ultimii ani, cu precădere în contextul pandemiei și al home office-ului sau al programelor hibride, sau, mai recent, în lumina dorinței din ce în ce mai accentuate a companiilor de a reveni la munca on site, tot mai mulți angajați au început să resimtă o serie de probleme legate de starea lor de bine. Acestea includ oboseală, lipsa motivației…

Psihoterapie de cuplu 

Psihoterapia de cuplu este o călătorie în relația voastră. Veți avea la dispoziție un spațiu sigur pentru comunicare, pentru a putea înțelege mai bine care sunt valorile comune și ce vă definește ca parteneri. Cu sprijinul oferit, veți explora dinamica relației de cuplu, vă veți putea cunoaște mai bine și veți putea răspunde întrebărilor ce vă influențează echilibrul în doi

Evaluări psihologice

Evaluări clinice, evaluări psihologice în mediul organizațional pentru recrutare și selecție de personal și/sau diagnoză organizațională, evaluări psihologice pentru dobândirea sau menținerea permisului de port-armă. Aceste tipuri de evaluări sunt necesare într-o varietate de situații și contexte, iar importanța lor poate fi crucială pentru luarea deciziilor informate la nivel individual sau organizațional.

Consiliere în carieră

Consilierea și orientarea în carieră reprezintă o intervenție psihologică menită să ajute la identificarea aptitudinilor, trăsăturilor de personalitate și atitudinilor, intereselor și valorilor necesare pentru a lua decizii informate în ceea ce privește cariera. Astfel se oferă suport în dezvoltarea autonomiei în planificarea și avansarea în carieră.

Servicii dedicate psihologilor

Pentru a obține autonomia profesională, psihologii trebuie să efectueze 100 de ore de supervizare, așa cum cere Colegiul Psihologilor din România. Oferim supervizare pentru cei interesați de psihologia muncii și organizațională și psihologie aplicată în domeniul securității naționale. Această supervizare, care poate fi față în față sau online, vă ajută să îmbinați teoria cu practica.

“The research literature has identified three factors that universally lead to stress: uncertainty, the lack of information and the loss of control.”

– Gabor Maté

“Vulnerability sounds like truth and feels like courage. Truth and courage aren’t always comfortable, but they’re never weakness.”

 – Brene Brown

"One thing I feel clear about is that it's important not to let your life live you. Otherwise, you end up at forty feeling you haven't really lived. What have I learned? Perhaps to live now, so that at fifty I won't look back upon my forties with regret."

– Irvin D. Yalom

Psihologie Sibiu 

Adresa: Sibiu, strada Frezorilor, nr. 16 Cod poștal 550226

Telefon:  0740308207

Email:  razvanilis@yahoo.com